Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2008

Ξεκινάμε λοιπόν (Update - 17/11/2008)


Με τον Πανιώνιο , για τον Πανιώνιο

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 28/10/2008. Συμμετείχαν πολλοί. Αποφασίστηκαν οι πρώτες κινήσεις και σε λίγες μέρες ενοικιάζονται τα γραφεία. Όσοι πρέπει να ενημερωθούν έχουν ήδη ενημερωθεί. Ξεκινάμε δυνατά και οργανωμένα. Μείνετε συντονισμένοι για τα νεώτερα.

Update 31/10/2008: Πολλοί φίλοι του Πανιωνίου μας έχουν στείλει mails και ρωτάνε περισσότερες λεπτομέρειες ή το πως θα συμμετέχουν στους «ΙΩΝΕΣ». Όλα αυτά θα απαντηθούν σύντομα και θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση τόσο για το ποιοί είμαστε, ποιοί είναι οι στόχοι μας και φυσικά το πως θα μπορεί κανείς να γίνει συνοδοιπόρος μας στο όμορφο ταξίδι που ξεκινάμε.
Προς το παρόν αυτό που ίσως εξηγεί τα περισσότερα είναι το «μότο» μας: Με τον Πανιώνιο, για τον Πανιώνιο. Όποιος καταλαβαίνει το νόημα, έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα...

Update 17/11/2008: Υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση στις κινήσεις μας, λόγω κάποιων μικρών τεχνικών προβλημάτων (γραφεία κλπ.) Τα προβλήματα αυτά οδεύουν προς την επίλυση τους και πιστεύουμε σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τα επόμενα βήματα.

3 σχόλια:

stamatis είπε...

ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!

Κωνσταντινος Ζ είπε...

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ.

george 3 είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!!!!