Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2008

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 3-0


Γράφει ο Κωνσταντίνος

Σε ένα ματς κλειδί για την συνεχεία του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και νίκησε με το επιβλητικό 3-0 την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.
Η ομάδα μας δείχνει να ξεπερνά την κρίση που μετέφεραν εντέχνως διάφοροι κύκλοι μέσα στα αποδυτήρια και με επικεφαλή στην τεχνική ηγεσία τον Γιωτη Σταματοπουλο, την προσωπική επιλογή του μεγαλομετόχου Κωνσταντίνου Τσακίρη ο οποίος δικαιώνεται για άλλη μια φορά, οδεύει προς την γνωστή της ατραπό τα τελευταία χρόνια η οποία είναι να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο.
Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει αδέρφια & ότι έγινε θα μας κάνει πιο δυνατούς και τον Κωνσταντίνο Τσακίρη σοφότερο.
Πρέπει να πηγαίνουμε γήπεδο κάθε Κυριακή να δείξουμε στην ομάδα ότι την πιστεύουμε να δείξουμε στον άνθρωπο Κώστα Τσακίρη ότι τον στηρίζουμε μα πάνω από όλα να παλεύουμε μαζί τους για την νίκη κάθε Κυριακή. Γιατί και εμείς είμαστε άλλος ένας από τους παίχτες της ομάδας μας ίσως ο πιο δυνατός από όλους.
Οι θεοί του Ολύμπου ήταν δώδεκα έτσι και στο γήπεδο η ομάδα έχει δώδεκα παιχτες. Ας δείξουμε και εμείς την άξια μας ας γίνουμε ο δωδέκατος δυνατός παίκτης αυτής της οικογένειας αυτής της θεϊκής ιστορικής ομάδας του Πανιώνιου.
Οι Ίωνες πάντα πιστοί στα ραντεβού τις ομάδας βρέθηκαν εκεί και θα βρίσκονται παντού και πάντα μέσα στον Πανιώνιο γύρω από τον Πανιώνιο για τον Πανιώνιο με τον Πανιώνιο.