Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΩΝΕΣ 1890 "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ πράξη 2η"

Επειδή εκεί έξω υπάρχει πρόβλημα και επειδή πιστεύουμε πως το βλέπετε κι εσείς , θέλουμε να να σας ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ για κάτι. Όλο το καλοκαίρι , μέλη των ΙΩΝΩΝ αλλά και ΠΑΝΙΩΝΙΑ αδέλφια , συγκεντρώσαμε στην "γιάφκα" μας , ΥΛΙΚΟ που θα "ανάψει" φυτιλιές σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα "επιβίωσης" . Το υλικό αυτό αποτελείται από ΡΟΥΧΑ και ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ικανά να τονώσουν το ηθικό αυτών των ανθρώπων .

Σας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν όποιος γνωρίζει κάποιον / κάποιους , κάποια οικογένεια άπορη , κάποιους που κάηκαν κυριολεκτικά πριν λίγες μέρες , αν έχετε ακούσει κάτι για την οικογένεια που μένει ένα τετράγωνο πιο κάτω από εσάς και υπάρχει πρόβλημα , αν στην δουλειά σας κάτι πήρε το αυτί σας....τότε γράψτε μας ένα mail ,το συντομότερο δυνατόν . ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ μας με ένα σχόλιο - μήνυμα . ΑΜΕΣΑ . ΤΩΡΑ .

ΥΓ1. Προς Πανιώνια blog.....---> Βοηθήστε όσο μπορείτε . Ονόματα και διευθύνσεις θέλουμε
ΥΓ2. Όχι σχόλια - μηνύματα εκτός θέματος σας παρακαλώ

5 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Θα πρότεινα να έρθετε σε επαφή με την Μητρόπολη Νέας Σμύρνης και με ιδρύματα όπως το Ιωσηφόγλειο και ο Άγιος Ανδρέας. Σίγουρα θα χρειάζονται ενίσχυση η Κιβωτός του κοσμου, το χαμόγελο του παιδιού και ορφανοτροφεία σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο.Πιθανότατα να βρείτε άκρη αν ρωτήσετε και στα Κ.Α.Π.Η όπου σίγουρα θα γνωρίζουν ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη. Αν δεν βοηθηθείτε αρκετά πείτε μας πάλι να δούμε τι θα κάνουμε...

Ανώνυμος είπε...

έχει γίνει ήδη αυτό Br αλλά θέλουμε συμμέτοχη από όλους. Να το κάνουμε "πόρτα πόρτα" , να νιώσουν κι αλλοί την χαρά του να ΔΙΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

br καλησπέρα,..... Στόχος μας είναι ο "ξεσηκωμός" και η αφύπνιση μερικών και γιατί όχι όλων.Η Κυριακή μου "κόστισε" 40 φαγητό - 10 καφές - 20 βενζίνη - 40 στον Κομπώτη (εγώ και η κυρά μαζί).Φαντάσου λοιπόν πόσο εύκολο μου είναι να διαθέσω , να δώσω κάτι όταν μου ζητηθεί.

Σκοπός μας δεν είναι απλά να τα δώσουμε κάπου , αλλά ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ / ΠΟΥΝ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Στην 1η πράξη είχαμε μιλήσει ήδη με την Μητρόπολη η οποία και μας έδωσε ονόματα και διευθύνσεις.

Τώρα θέλουμε εσάς (τους επισκέπτες του blog).....EXEI ΣΗΜΑΣΙΑ

br fun_atic είπε...

Προσωπικά δεν ξέρω κάποια οικογένεια. Θα το κοιτάξω, κι αν μάθω κάτι θα σας το πω.Το θέμα είναι ότι πολλές οικογένειες έχουν μεγάλες οικονομικές ανάγκες, αλλά σαφώς λιγότερες δέχονται να βοηθηθούν μ' αυτό τον τρόπο. Γι' αυτό και σας πρότεινα να αποταθείτε σε ιδρύματα, καπή κ.λ.π
Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω σχετικό θέμα και στο δικό μου μπλογκ.
Επίσης θα ήθελα να προτείνω να βοηθήσετε παλέμαχους αθλητές της ομάδας που τυχόν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

IWN1998 είπε...

Ίσως το έχετε κάνει ήδη αλλά το αναφέρω σε κάθε περίπτωση, δηλαδή τη συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης (http://www.neasmyrni.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=50&Itemid=130&lang=en).

Επίσης υπάρχει η οργάνωση Κρίκος Ζωής με διάφορες τέτοιες δραστηριότητες και με επιστασία απόρων οικογενειών με βάση το δίκτυο της Unesco, Μητροπόλεων κλπ (http://krikoszois-lifelink.org/index.html).

Είδα από τις απαντήσεις στον BR ότι σας ενδιαφέρει η αμεσότητα της προσφοράς σας. Συνεπώς τα παραπάνω μπορεί να μην ικανοποιούν τις απαιτήσεις της έκκλησής σας.

Θα προσπαθήσω λοιπόν και γω, αν μπορώ, να εντοπίσω τέτοιες συγκεκριμένες περιπτώσεις, στον περίγυρό μου.