Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σε έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθές στα γραφεία της κίνησης ΙΩΝΕΣ 1890 με αφορμή την πρόσκληση του Γεωργίου Κιντή για συμμετοχή του φορέα μας στο υπο σύσταση νέο Δ.Σ. της Π.α.ε Πανιώνιος,αποφασίστηκε η μη συμμετοχή και εμπλοκή μας στο νεο διοικητικό σχήμα της Π.α.ε.
Ευχαριστούμε για την τιμητική αυτη πρόταση τον Κύριο Κιντή αλλά και τον μεγαλομέτοχο της Π.α.ε Κωνσταντίνο Τσακίρη.

Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ,με τον Πανιώνιο για τον Πανιώνιο,στηρίζοντας με σθένος το καλο και δίκαιο,το σωστό και ωφέλιμο και θα είμαστε κόντρα με όλες μας τις δυνάμεις σε οτιδήποτε και σε οποιονδήποτε τολμήσει να βλάψει τον Πανιώνιο και την βαριά ιστορία του.

Μετα τιμής

Ιωνες 1890

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δεν το λέω για να σας κάνω παρατήρηση.Η ομάδα μπάσκετ αξίζει την προβολή από το blog σας.
Εδωσε μάθημα αξιοπρέπειας με τις δύο τελευταίες νίκες
Πετρος

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΕΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΙΝΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΠΑΥΛΟΠΟΘΛΟ ,ΜΑΤΖΙΟ,ΚΛΠ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ .ΑΝ ΓΕΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΡΑΒΗ ΠΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ? ΟΚΙΝΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ Η Ο ΤΣΑΚ ? ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΙΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ .
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΤΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 120 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΩΝΩ 100% ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ .ΚΑΘΙΣΤΕ ΕΣΙΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ Κ...ΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.....

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο φίλος πιο πάνω για περίπτωση κιντή στον ιστορικό.
Τελικά αν έχεις άστρο σου χαρίζει ο θεός λεφτά και στη υγειά του κορόιδου

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΤΗ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ.ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΓΙΑ ΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΥΤΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Π.Α.Ε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗ