Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑ ΛΙΑΝΟ.


Οι Ίωνες 1890 θα ήθελαν να συγχαρούν έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει και στην κυριολεξία έχει ματώσει προσπαθόντας να κρατήσει ψηλά την σημαία του μπασκετικού Πανιωνίου.

Ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε Ηλίας Λιανός επανήλθε δριμύτερος και αφου ξεκαθάρισε το θολό τοπίο απο την προήγουμενη διοικητική κατάσταση των ''Υπερπανιώνιων'' προχωρά ακάθεκτος στην δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.
Έχει μεράκι,εχει όραμα και προσπαθεί κόντρα σε όλους χωρίς να παραπονιέται και χωρίς ουσιαστικά να έχει έσοδα να φέρει τον Πανιώνιο στους δρόμους των επιτυχιών,πληρώνοντας ακριβά την αγάπη του για το άθλημα και τον Πανιώνιο.
Ένας πρόεδρος που πολλές ομάδες της Α1 θα ζήλευαν.
Χωρίς να έχει ουσιαστικά τα έσοδα που έχουν ''άλλοι'' παλεύει με τα θηρία σεβόμενος πάντα την Ιστορία του Μπασκετικού Πανιωνίου.

Οι Ίωνες 1890 θα είναι και φέτος δίπλα στην ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου στηρίζοντας την προσπάθεια των παιχτών και του μεγαλομετόχου.


Υ.Γ. Η ομάδα με προσεκτικά βήματα στελεχώνεται.
Το πρώτο μεταγραφικό μπάμ έγινε.Ο 31χρονος Κιθ ΜακΛάουντ είναι παίκτης του Πανιωνίου.O πρώην παίχτης του NBA και των Σιέννα Λιβόρνο και Ρόμα έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και αναμένεται στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι πάει να γινει !
Μια αχτίδα φωτός!
Περιμένω με αγωνία κι άλλα !

Γιατι σαν παλιός έχω βιώσει τον Πανιώνιο να παίζει στα τσιμέντα (εποχή Μπαβέα κλπ).

Και δεν θέλω να τον ξαναδώ εκεί !


Μάνος