Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

ΙΩΝΕΣ 1890
Aυτό που φοβόμασταν άρχισε χθές με την καταδρομική ενέργεια που έλαβε χώρα στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.
Μια ενέργεια που δείχνει με τον πιο περίτρανο τρόπο πως το μπαράζ παρωδία δε θέλουν οι Νεοσμυρνιώτες να γίνει στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Πανιώνιου.
Αυτή είναι η προστάσια που εγγυήθηκε η διοργανώτρια αρχή, ο Κύριος Μώραλης και η Αστυνομία?
Φυλάνε ένα άδειο γήπεδο τρείς μέρες  και παρ όλα αυτά δε μπόρεσε να σταματήσει τις ενέργειες εκείνων που θεωρούν υποχρέωση τους να προστατέψουν το Δήμο το στάδιο και τις περιουσίες των δημοτών της πόλης μας.
Μια υποχρέωση που θα έπρεπε να είχε αναλάβει ο Δήμος που κάθε χρόνο οργανώνει τις Μαγιάτικες εκδηλώσεις με την συμετοχή εμπόρων.
Ο Δήμος και ο Σύλλογος εμπόρων Ν.Σμύρνης δεν ενδιαφέρονται για την σωματική ακεραιότητα των οικογενειών των δημοτών που θα επισκεπτούν τα περίπτερα και τις εκδηλώσεις που γίνονται αυτές τις μέρες στην πόλη μας?
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η φιγουρα και το χρήμα?
Τα καταστήματα τους οι έμποροι αφου δε τους νοιάζει ό κόσμος,δε φοβούνται μην τα δούν κατεστραμένα?
Ο Δήμος δε φοβάτε μην πληρωσει τα σπασμένα?

Οργανωμένοι αθλητικοί και όχι μόνο φορείς έγκαιρα είχαν προειδοποιήσει την Δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο προσωπικά για τον αγώνα παρωδία και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην πόλη.
Ο Δήμαρχος προφανώς σαν αλλος Πόντιος Πιλάτος ''νίπτει τας χείρας του''και ακόμα κοινοποιεί τις διαμαρτυρίες.
Αλήθεια 'ομως,ποιό διεστραμμένο μυαλό θέλει και επιμένει να βάλει 6000 οπαδους του παο στην πόλη μας?
Αντέχει η πόλη όλο αυτό τον όγκο επισκεπτών? Ειδικά όταν οι διαθέσεις όσων θα έρθουν για τον αγώνα δε θα είναι  κ τόσο φιλικές απέναντι  στους φιλάθλους τους δημότες και τον Δήμο στον οποίο εδρεύει η πιο Ιστορική ομάδα της Ελλάδος.
Κύριοι της Super League και ειδικά εσύ πρόεδρε και πρώην οργανωμένε οπαδέ του οσφπ γιατί δε δίνεις το γήπεδο της ομάδος σου να γίνει ο αγώνας? Προφανώς εσύ δε θα 'θελες να έρθουν 6000 οπαδοί και να σου ''μαγαρίσουν'' το γήπεδο και την γειτονιά.
Προφανώς εκεί δεν τηρούνται οι κανόνες  της αρχής και δε περνούν εκβιαστικά διλήμματα τύπου συμφώνησε κ ο Πανιώνιος..

Αναρωτιόμαστε επίσης πρόεδρε θα αναλάβει η Σούπερ Λίγκα να ικανοποιήσει οικονομικά εκείνους τους δημότες που θα μηνύσουν τον Πανιώνιο για τις καταστροφές που θα υποστούν οι περιουσίες τους?
Γιατί στον Πανιώνιο το ταμέιο είναι άδειο.
Θα πληρώσει η διοργανώτρια αρχή τα μελλοντικά πρόστιμα και τις καταγγελίες που θα γίνουν?

Το ποδόσφαιρο κύριοι είναι ο άρχοντας των σπόρ αλλα δέν είναι ο άρχοντας των θεσμών και των νόμων, δεν είναι πάνω απο το συμφέρον των πολίτων και των ανθρώπων που θέλουν να απολάυσουν την βόλτα τους στους δρόμους και στην πλατεία του Δήμου τους για την οποία πληρώνουν Δημοτικά τέλη.

Επιτέλους ας βρεθεί κάποιος λογικός να σταματήσει αυτο το Θέατρο Σκιών που διαδραματίζεται εδω και 10 μέρες στην πόλη μας.
Ας στείλετε σε άλλο θέατρο το "μπουλούκι" σας, εδω στην Νέα Σμύρνη έχουμε αρκετούς κομπάρσους και θεατρίνους.