Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ Δ.Σ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δημοσίευση επιστολής που κοινοποιήθηκε στον Πρόεδρο και Δ.Σ. Ερασιτέχνη
ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ:


Προς Πρόεδρο και Δ.Σ. Ερασιτέχνη


ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣΚύριοι,


Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ όπως εκφράστηκε μεσα απο τις τρείς μαζικές συναντήσεις εκδηλώνει την μεγάλη του ανησυχία για την στασιμότητα που παρατηρείται στα ζητήματα που αφορουν το σύνολο των τμημάτων του Συλλόγου μας.


Όσον αφορά την Π.α.ε Πανιώνιος υπάρχει έκδηλη ανησυχία για την στασιμότητα που παρατηρείται στα ζητήματα που αφορούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς,τις πολυφωνίες στην διοίκηση,την μη ενίσχυση του ρόστερ αλλά και τις απώλειες απο το ήδη υπάρχον.


‘Οσον αφορά το κομμάτι του Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ νοιώθουμε την ίδια ανησυχία και αγωνία για την οικονομική κατάσταση και την αγωνιστική πορεία των τμημάτων του.


Ελάχιστοι απο τα μέλη του Δ.Σ. μοιράστηκαν τις αγωνίες μας και τίμησαν με την παρουσία τους τις συγκεντρώσεις μας εκπροσωπόντας τον εαυτό τους και όχι την διοίκηση.


Μάθαμε λοιπόν οτι το άνοιγμα του Ερασιτέχνη διαρκώς διευρύνεται αντι να μειώνεται,μεγάλο μέρος των εργαζομένων παραμένουν απλήρωτοι και δυστυχώς σε χαλέπους καιρούς κάποιοι λειτουργούν με γνώνομα το προσωπικό τους συμφέρον,την ατομική τους προβολή και δυστυχώς όχι με βάση τα ιδανικά που Αυτός πρεσβεύει.


Αποκορύφωμα αυτού είναι το γεγονός οτι η διοίκηση του Ερασιτέχνη και εσχάτως και της ΠΑΕ ενώ θα έπρεπε να εκφράζει και να ενημερώνει το σύνολο του Πανιωνίου Κόσμου για όλα τα φλέγοντα θέματα,δυστυχώς το πιο δυναμικό κομμάτι,εκείνοι που κρατούν ζωντανή την ιστορία του Συλλόγου,μένει στο σκοτάδι,ίσως εσκεμμενα ανενεργό,με αποτέλεσμα να υπάρχει μια διαρκή ανησυχία και αβεβαιότητα για το μέλλον του Συλλόγου.Με γνώμονα τα ανωτέρω και δεδομένου οτι τα Συμβούλια της Π.α.ε και του Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ έχουν ώς μόνη νομιμοποίηση την εντολή που έδωσε ο κόσμος του Πανιωνίου τον Νοέμβριο του 2010 και με γνώμονα οτι οι καιροί δεν περιμένουν ΖΗΤΑΜΕ


ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ Γ.Σ. του Ερασιτέχνη με θέματα:ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΕ


(Πλήρη διαφάνεια για τις διαδικασίες απόφασης)ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥΑΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ.Το κείμενο υπογράφουνΙΩΝΕΣ 1890-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ-PANIONIOS COMMUNITY-ΜΕΛΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ-ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ