Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

ΙΩΝΕΣ 1890

Την Κυριακή θα αγωνιστούμε κόντρα στην ομάδα που την τελευταία εβδομάδα ο διαχειριστής της έχει σηκώσει την σημαία της εξυγίανσης απέναντι στο ποδοσφαιρικό κατεστημένο της χώρας, ξεχνώντας βέβαια πως ο ρόλος του  σωματείου του στην διαμόρφωση αυτής της κατάστασης ειναι πρωταγωνιστικός.
Θα μπορούσαν να γραφτούν βιβλία για τις αδικίες που έχουμε υποστεί σαν Πανιωνιος απο το ΄΄τίμιο'' αυτό σωματείο αλλά η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια και μας φέρνει λοιπόν αντιμέτωπους, σε μια στιγμή που θυμήθηκε ο παο οτι η διαιτησία ειναι καθοδηγούμενη και οτι ολοι συνωμοτούν εναντίον τους,σε μια στιγμή που  κατηγορούν εμάς μαζί με άλλα σωματεία ως δορυφόρους ως υποκατάστηματα και διάφορα άλλα γραφικά με σκοπό να καλύψουν την ανικανότητα τους ψάχνωντας άλλοθι και ρίχνωντας αλλού τις ευθυνες της κατάντιας τους.
.Ειναι γνωστή η πολιτικη των γαυροβάζελων,οταν δεν είσαι μαζί τους έισαι με τον άλλον.Έχουν ξεχάσει προφανώς οτι υπάρχει και η λέξη Αυτονομία,Ανεξαρτησία.

 Όλοι γήπεδο λοιπόν να δείξουμε σε αυτούς αλλα και σε όποιον άλλον το αμφισβητεί οτι ο Πανιώνιος θα βρίσκεται πάντα μόνος απέναντι απο όλους, και θα είναι πάντα κόντρα στο κατεστημένο.
Να τους δείξουμε οτι εμείς είμαστε με τον Πανιώνιο και με κανέναν άλλον.
Όλοι γήπεδο για να δούν πως θα μας βρίσκουν μπροστά τους πάντοτε και τίποτε δε θα μας διαλύσει, όσο και αν προσπάθησαν και οι ίδιοι για αυτο στο παρελθόν και θα συνεχίσουν να το κάνουν στο μέλλον.
Όλοι γήπεδο για να τους δείξουμε πως η αδικία μας γιγαντώνει και μας πεισμώνει.
Οτι είμαστε σμιλεμένοι στα δύσκολα και πάντα έτοιμοι να φωνάξουμε
Είμαστε Εδώ.

Είμαστε Αρρωστοί Τρελλοί Ειμάστε Πανιώνιοι.

Σμύρνη Πλατεία Ανεξαρτησία.