Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2009

Επιτέλους στέγη!

Χρειάστηκε να περάσουν περίπου 2 μήνες για να καταφέρουμε επιτέλους να αποκτήσει η κίνηση μας γραφεία. Η καθυστέρηση αυτή δεν ήταν αποκλειστικά δική μας ευθύνη. Υπήρχε και από εμάς μία καθυστέρηση λόγω γιορτών, διακοπών κλπ., αλλά η καθυστέρηση αυτή οφείλεται κυρίως σε εξωγενείς παράγοντες.
Αρχικά λοιπόν είχε επιλεγεί ένας χώρος σε όροφο του εμπορικού κέντρου επί της οδού Ομήρου. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων μάθαμε πως –λίγο ή πολύ- θα έπρεπε να παίζουμε «κρυφτούλι» με τους υπόλοιπους ενοίκους γιατί δεν επιτρεπόταν η στέγαση συλλόγων στο κτίριο.
Μετά από αυτό στραφήκαμε στην αναζήτηση άλλου χώρου. Καταλήξαμε σε ισόγειο γραφείο επί της οδού Προύσσης στη συμβολή με την Προσκόπων Αϊδινίου. Συμφωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη, δώσαμε προκαταβολές και υπογράψαμε τα συμβόλαια, όπως είχαμε αναγγείλει και στο site αυτό. Δυστυχώς ενώ ο χώρος ανακαινιζόταν δεχθήκαμε ενοχλήσεις από τη διαχείριση του κτιρίου η οποία μας ενημέρωσε πως δεν επιτρέπεται η στέγαση συλλόγων και γραφείων στο κτίριο (!) κάτι που αγνοούσε (ή έκανε πως αγνοεί) ο ιδιοκτήτης του χώρου.
Την Τρίτη 6 Ιανουαρίου, σε έκτακτη συνέλευση των μελών, αποφασίσθηκε να αναζητήσουμε άλλο χώρο και πιο συγκεκριμένα να επαναδιαπραγματευθούμε την ενοικίαση των γραφείων επί της οδού Ι.Χρυσοστόμου 16 (έναντι Θύρας 5) όπου και κατά το παρελθόν στεγάσθηκαν γραφεία φίλων του Πανιωνίου. Έτσι την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου ήλθαμε σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του χώρου, υπογράψαμε και πήραμε τα κλειδιά.
Αυτές τις ημέρες ο χώρος ανακαινίζεται και πολύ σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία. Ταυτόχρονα θα ανακοινωθούν τηλέφωνα επικοινωνίας, FAX κλπ. έτσι ώστε να ενημερωθούν οι πολυάριθμοι φίλοι του Ιστορικού που θέλουν να ενωθούν μαζί μας στην όμορφη παρέα των …ασθενών Πανιώνιων.
Αναμείνατε στο ακουστικό σας λοιπόν για τις ώρες λειτουργίας των …ιατρείων.