Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009

Οι Ίωνες χαιρετίζουν την απόφαση της ΠΑΕ για τον Λάμπρο Χούτο

Οι Ίωνες από την ημέρα που ιδρύθηκαν έχουμε σαν κεντρικό μας σύνθημα «Με τον Πανιώνιο, για τον Πανιώνιο». Αυτή τη φιλοσοφία θέλουμε να έχουμε σε όλες τις αποφάσεις και τις ενέργειες που θα πράξουμε μελλοντικά.
Στην έκτακτη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, συζητήθηκε ως γνωστό το θέμα που προέκυψε με το Λάμπρο Χούτο και απασχόλησε την κυανέρυθρη επικαιρότητα. Η απόφαση που πήραμε, όπως ανακοινώσαμε και από το blog μας, ήταν ομόφωνη και χωρίς διαφωνίες. Μεταφέραμε τις θέσεις μας, μέσω του εκπροσώπου μας, στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τη Βέροια.

Η απόφαση μας, την οποία πλέον μπορούμε να δημοσιοποίησουμε, ήταν Ναι στην πειθαρχική τιμωρία του ποδοσφαριστή και ΟΧΙ στο να διωχθεί (να αφεθεί ελεύθερος δηλαδή, όπως ακουγόταν).

Οι προτάσεις μας εισακούστηκαν και βεβαίως τα όσα είχαν κυκλοφορήσει υπό μορφή «ειδήσεων» σε διάφορα Μ.Μ.Ε. ή στέκια φιλάθλων δεν ήταν αληθινά. Σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ πήρε μία απόφαση με την οποία οι «Ίωνες» συμφωνούν απόλυτα. Εξάλλου αυτή ήταν και η εισήγηση μας που είχε αποφασισθεί στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που είχε γίνει την Τρίτη.
Χαιρετίζουμε την απόφαση που πήρε το Δ.Σ. της ΠΑΕ για το θέμα του ποδοσφαιριστή Λάμπρου Χούτου και συμπλέουμε με τη διοίκηση της ομάδας σε αυτό το θέμα. Χρειάζονται και άλλες γενναίες αποφάσεις, τομές και παρεμβάσεις, για να επέλθει η σύμπνοια και η ομαδικότητα στην ποδοσφαιρική ομάδα. Θα σταθούμε ΑΡΩΓΟΙ σε αυτή την προσπάθεια, με όποιον τρόπο μπορούμε και μας ζητηθεί, όπως απ’ την άλλη θα ασκήσουμε έντονη κριτική σε τυχόν λάθη αν αυτά γίνουν.