Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2009

Ανακοίνωση 3/2/2009

Οι Ίωνες ευθύς εξαρχής τηρήσαμε για το θέμα του Λάμπρου Χούτου μία ξεκάθαρη θέση, με γνώμονα το καλό του Πανιωνίου. Για το λόγο αυτό δεν πήραμε το μέρος καμίας από τις εμπλεκόμενες πλευρές που δημιούργησαν την αναταραχή εντός των αποδυτηρίων της ομάδας.
Χαιρετήσαμε την απόφαση της διοίκησης να τιμωρήσει πειθαρχικά τον ποδοσφαιριστή, αλλά να μην το «διώξει» αφήνοντας τον ελεύθερο και κρατώντας τον έτσι στο δυναμικό της ομάδας.
Από εκεί και πέρα ο εν λόγω αθλητής του Πανιωνίου, είχε όλο τον καιρό με την ίδια ευκολία που έκανε δηλώσεις «Παοκοφροσύνης» να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου, την ομάδα και τη διοίκηση. Θα μπορούσε να βάλει «κάτω το κεφάλι» και να δουλέψει για το καλό τόσο του Πανιωνίου, όσο και το δικό του. Θα μπορούσε, τέλος, έχοντας και τη δικιά μας στήριξη, ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ κάποια στιγμή στην ενδεκάδα και να αγωνισθεί για τον Πανιώνιο.
Εκείνος όμως επέλεξε να ασκήσει έντονη πίεση, με σκοπό να μεταγραφεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ, δείχνοντας έτσι αγνωμοσύνη κυρίως στους φιλάθλους του Πανιωνίου που τον αγάπησαν και τον στήριξαν όλο αυτό τον καιρό.
Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και με λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα, ειδικά στα μεταξύ μας παιχνίδια...