Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2009

Λειτουργία Γραφείων - Ενημέρωση Μελών

* Ενημερώνουμε τα μέλη της κίνησης ότι τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά καθημερινά 7 με 9 το απόγευμα. Αυτονόητο είναι ότι τα Σαββατοκύριακα οι ώρες λειτουργίας θα προσαρμόζονται με τους αγώνες του Πανιωνίου.
* Όσοι από τα μέλη επιθυμούν μπορούν από σήμερα Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου (ημέρα αγώνα εντός με Εργοτέλη), να παραλάβουν το υπόδειγμα καταστατικό του υπό ίδρυση σωματείου "Ίωνες 1890", από τα γραφεία μας. Το υπόδειγμα αυτό στην τελική του μορφή θα κατατεθεί στις αρμόδιες αρχές για τη επίσημη σύσταση του σωματείου.
Όσα μέλη επιθυμούν να το λάβουν σε ηλεκτρονική μορφή μπορούν να το ζητήσουν και θα το παραλάβουν με e-mail.
* Ως ημέρα υπογραφής του καταστατικού και εκλογής του ιδρυτικού Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου ορίσθηκε η Κυριακή 1η Μαρτίου 2009. Την ημέρα αυτή, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 16:00 και από τις 19:00 μέχρι τις 21:00, τα μέλη θα μπορούν να υπογράφουν το καταστατικό ίδρυσης και να εκλέξουν το Δ.Σ.

* Όσοι φίλοι του Ιστορικού επιθυμούν να ενωθούν μαζί μας στο όμορφο ταξίδι που ξεκινάμε με τον Πανιώνιο για τον Πανιώνιο, μπορούν να ενημερώνονται για το πως με μία επίσκεψη στα γραφεία μας. (Έντός των ημερών θα τεθεί σε λειτουργία και τηλέφωνο-Fax για καλύτερη επικοινωνία).