Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2009

Πανιώνιος-Πάνθρακας

Του Κωνσταντίνου Ζ

Η ομάδα νίκησε 3-0 τον Πάνθρακα πιο εύκολα απο οτι αναμενόταν. Ίσως η αποβολή να βοήθησε τα πράγματα περισσότερο. Πολυ καλη εμφάνιση απο τον Κροάτη Κukec στην θεση του Delura.
Τελικα παίζουμε χωρις επιθετικό και καλα ο Χούτος που δικαίως τιμωρήθηκε(κακως διασύρθηκε) δε παίζει κ φυσικό να μην μπορεί να βοηθήσει.Αυτός ο Delura ομως που πληρώνεται δυο χρονια χωρίς να παίζει(αιώνιος τραυματίας) τι εχει προσφρει τώρα που παίζει? Θέλω να πιστεύω πως κάποιοι που έπραξαν σύμφωνα με τις εντολές που πήραν τον έβαλαν κ έπαιξε σε αρκετά ματς... Ας ελπίσουμε να τον είδαν κ να πάρει μετεγγραφή το καλοκαίρι..Να γεμίσουν οι τσέπες κάποιων άλλων οσο ακόμα προλαβαίνουν..!
Εκεί που θέλω να σταθώ επίσης ειναι στον Fabian "Lolo" Estoyanoff. Ο οποίος καθάρισε το παιχνίδι κ έδειξε πόσο επαγγελματίας είναι. Κάνοντας την δουλεία του εχει κερδίσει την αγάπη ολης της κυανέρυθρης οικογένειας.
Ας ελπίσουμε να κάνουν κ κάποιοι άλλοι κάλα την δουλεία τους έστω κ αν δεν είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται κ να αφήσουν τους λαικισμούς κ τους διαχωρισμούς των φιλάθλων κ των οπαδών..
Αλήθεια στο ματς με την Αεκ που ηταν ο κύριος ''με τα φτερα τής αγάπης''? Γιατι δεν ηρθε στην εξεδρα?
Αν σήμερα δεν ερχόταν η θέτικη έκβαση του αποτελέσματος για εμας την φανελα τι θα την εκανε? Συμβουλη μου ειναι να πιει ενα Red Bull δίνει σίγουρα φτερά.
Μου θυμίζει κάποιους που στο παρελθόν χρησιμοποιήσαν έντυπο υλικό με φωτορεπορτάζ απο το Πανιώνιο παρελθον τους.
Κύριοι με την δουλεια σας δειξτε την αγάπη σας σε αυτο το Ιστορικό σωματείο..
Αυτοί οι τρόποι σε σκεπτόμενους φιλάθλους με κουλτούρα όπως είναι οι οπαδοί του Πανιωνίου δε περνάνε... Αφήστε στην άκρη την πώληση Πανιωνιοφροσύνης κ σηκώστε μανίκια.
Δώστε μάχη με όλους κ με όλα. Σε αυτή την μάχη έχουμε ανάγκη ολα μας τα όπλα. Κάντε την ομάδα οικογένεια κ μην την σπάτε σε μικρές φατρίες.
Αυτή είναι η δουλεία σας.

Δουλέψτε όλοι μαζί γία τον Πανιώνιο με τον Πανιώνιο.
Εμείς αυτό κάναμε,κάνουμε κ θα συνεχίζουμε να κάνουμε.